DOPRAVA ZDARMA i na jedinou položku; Sleva 10% při platbě na náš účet a mnoho dalších výhod najdete v sekci AKCE A SLEVY.

Hodnocení obchodu

5,0 113 hodnocení
5
109x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.6.2017
+ Cena
+ Kvalita
+ Přístup k zákazníkovi

Naprostá spokojenost po všech stránkách. Tento obchod mohu jedině doporučit.
Avatar autora | 23.6.2017
Jsem s nákupem spokojen. Delší dodací doba je na straně České pošty. Zboží super, značení velikostí taky bezva.
Avatar autora | 22.6.2017
+ cena kvalita
- nema

Mozem odporucat
Avatar autora | 21.6.2017
+ Dobré ceny
+ výborná komunikace.
- nevím ožádných

Viz výše
Avatar autora | 17.6.2017
+ perfektní zboží, kteeré se v mém regionu v obchodech moc neobjevuje
- řekl bych, že žádné

vřele doporučuji
Avatar autora | 9.6.2017
+ Zboží je vysoce kvalitní, střihy jsou módní, e-shop je výborně řazený do podkategorií podle střihů a stylů, což významně urychluje nákup
- Neshledal jsem žádné slabiny

Určitě doporučuji všem a dávám *****
Avatar autora | 29.5.2017
+ zbožívyhovuje.

zboží se mi líbí,jsem spokojen.
Avatar autora | 16.5.2017
+ Super zboží
- Nemá

Na jedničku s *
Avatar autora | 12.5.2017
+ kvalita, dobrý komunikace, dobré ceny
- nevím o nich

doporučení
Avatar autora | 23.4.2017
Jsem celkově velmi spokojen, určitě zde budu objednávat častěji.
Avatar autora | 21.4.2017
spokojen se zbožím i komunikace po telefonu v nočních hodinách,doporučuji
Avatar autora | 21.4.2017
Vřele doporučuji!!!
Avatar autora | 15.4.2017
+ přehlednost stránek, sortiment, rychlé dodání zboží
- zatím nic

široký sortiment, rychlé dodání, sice sem si nechal zaslat na poštu z důvodu mimomšsto, ale samotná dodání je velice rychlé, tento obchod doporučuji a těším se na další objednávku
Avatar autora (Administrátor) 21.11.2019
Vážený Matue, děkujeme za první a velmi příjemné hodnocení. Vážíme si toho a i do budoucna se vynasnažíme, abychom nezklamali :) Přejeme příjemný den, Vaše CASSIDI ;)
Nahoru
113 položek celkem